tisdag, november 27, 2007

Bonde söker fru - Skyllermarks

I stora annonser i tex aktiespararna och dagens industri söker Skyllemarks nya aktieägare.

Deras hemsida innehåller:
0. Ingen information om företaget, tex årsredovisning, eget kapital, vinst, pris på aktier etc.

1. En bild av Ericssons segelbåt. - Hoppas att de har tillstånd att använda Ericssons varumärke.

2. En beskrivning av verksamheten som består av:
- Elkraftproduktion i båtar För att förbättra elproduktionen i båtar har Skyllermarks tagit fram egna unika produkter som är etablerade på marknaden
- Elkraftproduktion i enskilda bostäder via små vindkraftverk (kilowatt KW) Skyllermarks har lagt ner mycket arbete på vårt unika projekt för elkraftproduktion i enskilda bostäder och företag som tar sikte på en oerhört stor världsmarknad.
- Projekt i världen För närvarande arbetar Bolaget med projekt i Chile och Peru. Troligen blir Peru första landet som får Bolagets nya vindkraftverk och nu diskuteras ett projekt på 150 miljoner kronor över ca 3 år.
- Elkraftproduktion via stora vindkraftverk (megawatt MW)Grundliga förberedelser har gjorts av Skyllermarks för att kunna köpa och äga stora vindkraftverk och på så sätt få en ovanligt bra förräntning på insatta pengar.

Jag länkar inte till deras hemsida eftersom mitt magkänsla säger att ett företag inte publicerar ekonomisk information och som annonserar för att få aktieägare istället för att få nya kunder inte är speciellt intressant.

1 kommentar:

Anonym sa...

Enligt den senaste årsredovisningen som kan laddas hem här har bolaget inte betalt skatter och avgifter i tid. Man omsatte 3,2 msek 2006 och gjorde en förlust på 3,1 msek.

Creeper